Investičná a rozvojová banka sa chce ozdraviť vlastnými silami - Kovalčík, J.
Hospodárenie Investičnej a rozvojovej banky (IRB), a.s. Bratislava. Nízky nárast vkladov klientov. Podiel klasifikovaných úverov z celkovej sumy úverov. Reštrukturalizácia banky vlastnými silami. Vývoj kapitálovej primeranosti na roky reštrukturalizácie. Snaha získať podriadený dlh.