Konsolidácia rozhodujúcich veličín Príloha Hospodárskych novín - Paulík, D.
S viceprezidentom VÚB, a.s., Dušanom Paulíkom o dosiahnutých výsledkoch r. 1996 a ďalšej činnosti bankového lídra na Slovensku.