Poradca bankového manažmentu - Oberhauser, Ján Artur
Aplikácia bankového controllingu. Služba pre vedenie bankovej inštitúcie. Plní úlohu interného poradcu pre riadiace štruktúry v banke. Realizácia a zavedenie controllingu v banke. Funkcie komplexného bankového controllingu.