Profesia firemný poradca v slovenských bankách - Pročková, Mária
Jednou z činností bánk je poskytovanie poradenských služieb vo veciach podnikania. Poradenstvo pre klienta možno aplikovať takmer na všetkých úsekoch banky. Profesia firemného poradcu - hlavné osobnostné predpoklady. Možnosti implementácie systému firemného poradenstva na Slovensku.