Špecializované finančné služby - factoring a forfaiting. 1 - Hlavatá, Irena
Forfaiting a factoring ako špecializované finančné služby. Z histórie factoringu. Predpoklady pre aplikáciu vývozného factoringu. Využitie vývozného factoringu.