Štátny rozpočet - jeho analýza a predikcie - Chudá, Daniela
Analýza a predikcia (predvídanie) denných hodnôt zložiek štátneho rozpočtu (ŠR) - príjmov a výdavkov ŠR. Zostrojenie a použitie modelu predikcie príjmov a výdavkov ŠR. Ročný a mesačný chod príjmov a výdavkov ŠR (percentuálne plnenie).