Analýza měnové politiky a měnového vývoje v České republice v letech 1989-1995 - Mandel, Martin
Základné systémové a menové východiská menovej politiky v r. 1989. Menová politika Státní banky československé v období 1990-1992. Menová politika České národní banky v období 1993-1995.