Grécka - helénska - republika História a súčasnosť gréckej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Gréckej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história krajiny, história meny. Motívy gréckych bankoviek. Prekluzívne bankovky.