Cenné papiere vo VÚB, a.s.
Obchodovanie s cennými papiermi v zmysle zákona č. 600/1992 Z., ktoré zabezpečuje Všeobecná úverová banka, a. s. (VÚB). Cudzie cenné papiere. Podielové listy Finančného fondu VÚB Invest, a. s. Investovanie v produktoch vlastných cenných papierov: Vkladové certifikáty. Depozitné certifikáty. Dlhopisy VÚB.