Etický kódex člena AOCP
Spoločnosti združené v Asociácii obchodníkov s cennými papiermi sa zaviazali vykonávať svoje činnosti v súlade s vlastnými pravidlami, ktoré sú obsiahnuté v Etickom kódexe člena Asociácie (schválený 13.2.1997).