Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Severoslovenské celulózky a papierne pripravujú kapitálové vstupy do papierenských podnikov v Chorvátsku a na Ukrajine. V DMD Holdingu sa ráta so vstupom nových akcionárov. BCP Bratislava. RM-Systém Slovakia. SCP SR Bratislava. Investori veria najmä maďarskému a českému trhu. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, ropa.