Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Hornonitrianske bane Prievidza sú po privatizácii ziskové. BCP v Bratislave. RM-Systém Slovakia. SCP SR Bratislava. Parlament zablokoval privatizáciu Slovenskej sporiteľne a Slovenskej poisťovne. Ak vláda chce privatizovať banky, prečo sa vyhovára na EÚ či OECD, pýta sa P. Mihók. Poplatky za dedičské konanie sú často vyššie ako náhrada za zabranú pôdu v nezastavanom území. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, káva, ropa.