Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Chemolaku Smolenice sa vlani podarilo udržať si pozíciu na trhu. BCP Bratislava. RM-Systém Slovakia. SCP SR Bratislava. Dlhopisová metóda privatizácie je od samého začiatku v znamení časových sklzov a neštandardných pravidiel. NBS pomáha bankám prekonávať problémy s chýbajúcou likviditou. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, cukor,ropa.