Niekoľko pohľadov na trh cenných papierov - Horniaková, Ľubica
Právna a ekonomická charakteristika cenných papierov. Cenné papiere na finančnom trhu. Hlavné druhy cenných papierov na slovenskom finančnom trhu a ich právna úprava.