Niekoľko pohľadov na trh cenných papierov - Horniaková, Ľubica
Právna a ekonomická charakteristika cenných papierov (CP). CP na primárnom a sekundárnom finančnom trhu. Hlavné druhy CP na slovenskom finančnom trhu a ich právna úprava: pokladničné poukážky, depozitné certifikáty, zmenky, akcie, podielové listy, dlhopisy, obligácie.