Obdobie testovania východnej Európy sa skončilo - Knobloch, R.
Názory analytikov agentúry Nomura Research Institute na vývoj na akciových trhoch východoeurópskych krajín v r. 1996 a vyhliadky a stratégie východného regiónu a jednotlivých krajín na r. 1997.