Akce a reakce úvěrového sektoru v procesu bankovní regulace - Stanzelová, M.
Regulačné opatrenia v úverovom sektore - nevyhnutné. Spôsoby ako sa vysporiadať s množstvom regulačných opatrení v bankovom sektore: prudent banking (opatrné vykonávanie bankových obchodov) a zosilnenie vplyvu bánk v procese regulácie.