Maďarsko - ekonomika, do ktorej sa mnoho investovalo Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Dôležitosť sledovania aktuálneho ekonomického vývoja v Maďarsku pre zahraničie. Monitor hospodárskeho vývoja Maďarska.