Rakúsko
Z obsahu prílohy: Vysoké šance ďalšieho pozitívneho vývoja ekonomických vzťahov medzi Rakúskom a Slovenskom. V skúške uprostred európskej konkurencie rakúske malé a stredné podniky zatiaľ obstáli. G. Matzner: Vzájomné vzťahy medzi Rakúskom a Slovenskom sú na relatívne vysokej a priateľskej úrovni. Rakúsko patrí ku krajinám s najintenzívnejším cestovným ruchom na svete. Silné zastúpenie rakúskeho kapitálu v slovenských bankách je prejavom vysokého záujmu Rakúska v tejto oblasti.