Konjunktúrna ekonomická situácia v jednotlivých regiónoch sveta - Oberhauser, Ján Artur
Úvaha o konjunktúrnej situácii vo svetovej ekonomike a v jednotlivých regiónoch, prípadne ekonomických zoskupeniach. Predpokladaný vývoj v r. 1997.