Privatizácia, hybná sila transformácie. 2 - Hatina, Slavomír
Pokračovanie článku generálneho riaditeľa a. s. Slovnaft Ing. Slavomíra Hatinu o transformácii štátneho podniku a jeho rozvoji po privatizácii r. 1992.