Ozdravenie finančných tokov medzi spracovateľmi a prvovýrobou je podmienkou rozvoja slovenského poľnohospodárstva
Hospodárenie slovenského potravinárskeho priemyslu v roku 1996. Vývoj produkcie potravinárskeho priemyslu. Vývoj tržieb a cien výrobcov potravinárskeho priemyslu. Porovnanie s celým priemyslom. Ukazovatele potravinárskeho priemyslu. Kapitálový trh, obchodovanie s akciami spoločností potravinárskeho priemyslu.