Úroveň výživy obyvateľstva na Slovensku a jej medzinárodná komparácia s krajinami Európskej únie - Štanga, R.
Príčiny nedostatkov vo vývoji výživy obyvateľstva v SR na základe výsledkov komparatívnej analýzy. Vývoj spotreby potravín podľa potravinových skupín (mäso, mlieko a mliečne výrobky, obilniny, zemiaky, strukoviny, zelenina, ovocie, alkoholické a nealkoholické nápoje). Spotreba potravín vyjadrená vo výživových hodnotách. Stupeň sebestačnosti v štátoch Európskej únie.