Výrobné služby - akcelerátor výkonnosti ekonomiky - Michalová, Valéria
Podiel sektora služieb na zamestnanosti a tvorbe hrubého domáceho produktu. Subsektory služieb v trhovej ekonomike. Členenie služieb: výrobné služby, distribučné služby, osobné služby, spoločenské a sociálne služby. Význam služieb vo vybraných vyspelých krajinách a na Slovensku.