Faktory rozvoja cestovného ruchu po vzniku Slovenskej republiky - Hradský, Róbert
Rozvoj cestovného ruchu na Slovensku od r. 1993. Reálne výdavky na cestovný ruch. Cestovný ruch ako perspektívne odvetvie národného hospodárstva SR. Program podpory rozvoja cestovného ruchu a jeho novelizácia.