Zázrak pre východnú Európu? 2 - Krč, R.
Budovanie infraštruktúry v Európe. Kanál Rýn - Mohan - Dunaj. Zjednotenie kontinentálneho európskeho hospodárstva. Problémy a komplikácie pri výstavbe kanála. Spomalenie výstavby vojnou v bývalej Juhoslávii.