Správne určovanie trhových cien - šanca pre prosperitu podnikania - Oláh, Michal
Určovanie trhových cien. Podstata cenovej štruktúry. Určovanie funkčných zrážok. Preferovanie dlhodobého účinku vplyvu cien na dopyt. Ceny ako prostriedok pre získanie zákazníka. Skúmanie účinku na náklady a výnosy. Aktívny a pasívny prístup pri stanovení ceny. Metódy stanovenia cien. Kombinované metódy tvorby cien. Cenový prieskum ako nevyhnutný zdroj informácií pre správne určovanie cien.