Potrebujeme reguláciu cien? - Holková, Vieroslava
Názory na reguláciu cien v slovenskej ekonomike. Zmeny v regulácii cien vyplývajúce zo zákona č.18/1996 Z.z. o cenách. Regulácia cien tovarov prirodzených monopolov. Prípady, keď predávajúci a kupujúci nesmú dohodnúť neprimeranú cenu pri predaji alebo nákupe. Snaha o dereguláciu cien vo verejnom sektore a vplyv na celkový cenový vývoj.