Obchod súčasťou systému. 4 Tvorba sortimentu v maloobchode a sortimentný manažment - Daňo, Ferdinand, 1959-
Tvorba sortimentu a sortimentná politika. Tradičné a budúce sortimentné rozhodnutia pri tvorbe sortimentu. Strategický marketing. Dynamika trhu. Rastúca informovanosť spotrebiteľov. Strategický sortimentný manažment.