K výkonu konkurenčnej činnosti v obchodnom a pracovnom práve - Barancová, Helena
Zákaz výkonu konkurenčnej činnosti zamestnanca obchodnej spoločnosti a zárobkovej činnosti, ktorá je zhodná s činnosťou zamestnávateľa podľa obchodného a pracovného práva.