Marketing nákupu - Kita, Jaroslav
Postavenie nákupu v podniku. Analógia medzi marketingom a nákupom. Strategická úloha nákupu. Koncepcia marketingu nákupu. Ciele marketingu nákupu. Prostriedky marketingu nákupu. Segmentácia trhu.