Ochrana pred dumpingom pri dovoze tovaru - Ranincová, K.
Výklad základných pojmov a postupov zákona o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru, ktorý schválila Národná rada Slovenskej republiky 6. 2. 1997. Postup podnikateľských subjektov pri podaní podnetov na konanie.