Seminár o transformácii výučby marketingu na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Vávra, Viktor
V dňoch 11.-12.9.1996 sa uskutočnil seminár Katedry marketingu Obchodnej fakulty EU Bratislava z príležitosti 5. výročia vzniku katerdy. Seminár bol tematicky rozdelený na dve časti: Transformácia výučby marketingu na Obchodnej fakulte, Zasadnutie sekcie učiteľov marketingu na vysokých školách v ČR a SR pri Českej marketingovej spoločnosti.