Zásady kreatívnej komunikácie manažéra v marketingu - Szarková, Miroslava, 1951-
Kreatívna komunikácia v marketingu. Manažér marketingu a jeho kreatívna komunikácia. Zásady kreatívnej komunikácie. Dispozície a schopnosti manažéra.