Februárový vývoj cien a zásob komodít na svetových burzách Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Vývoj cien a zásob komodít (bavlna, repka olejnatá, sójové bôby, pšenica) na svetových burzách vo februári 1997.