Januárový vývoj cien a zásob komodít na svetových burzách Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Kontrakty, predaj a zásoby komodít (pšenice, kakaa, hovädzieho dobytka, kávy a sójových bôbov) na svetových burzách v januári 1997.