Marcový vývoj cien a zásob komodít na svetových burzách - Masár, I.
Vývoj cien, kontraktov a zásob ryže, pšenice, sóje, repky olejnej a bavlny na svetových burzách v marci 1997. Termínové kontrakty na májový dodací termín.