Financovanie a poistenie exportu v Rakúsku Príloha
Zahraničný obchod v Rakúsku. Riziká vývozu. Vývoz strojov a zariadení a ich financovanie. Podmienky získania poistenia pre rakúske komerčné banky. Poisťovanie vývozného úveru v Kontrollbank AG. Príklad na financovanie exportného úveru.