Prehlbujúci sa obchodný deficit Slovenska: urobíme si výlet do Mexika? - Štefunko, M.
Vysoký zahraničný obchodný deficit Slovenska za r.1996. Príčiny tohto stavu. Založenie exim banky problémy zahraničného obchodu SR nevyrieši. Vzťah deficitu obchodnej bilancie a HDP. Otázka rovnováhy obchodnej bilancie a platobnej bilancie vo všeobecnosti vždy a všade bola a je menovým problémom.