Rastové a štruktúrne charakteristiky v medzinárodnom obchode Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Hlavné tendencie rastových a štruktúrnych charakteristík v medzinárodnom obchode s ohľadom na všeobecné teoretické východiská, ktoré ich determinujú. Vývoj dovozu a vývozu v krajinách OECD a EÚ. Vývoj zahraničného obchodu a HDP v krajinách OECD.