Význam a funkcie obchodnej politiky v zahraničnoobchodnej politike štátu - Tóth, Ľudovít
Rozvoj medzinárodnej obchodnej a hospodárskej spolupráce závisí v značnej miere od medzinárodnej politickej situácie. Význam obchodnej diplomacie. Ciele a úlohy zahraničnoobchodnej politiky štátu. Funkcie a úlohy orgánov obchodnej diplomacie. Obchodná diplomacia ako súčasť politickej diplomacie.