Zahraničný obchod SR v roku 1996 - Burda, Štefan
Makroekonomické ukazovatele SR za r. 1996. Dovoz a vývoz Slovenska v sledovanom období. Saldo obchodnej bilancie. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu. Vývoj zahraničného obchodu SR v r. 1997.