Rozdielne názory a chýbajúci kapitál. 1 - Múdra, H.
Dôvody vzniku Exportno-importnej banky Slovenskej republiky podľa predkladacej správy k vládnemu návrhu zákona o EXIM banke, ktorý parlament schválil 6. 2. 1997. Inštitucionálne zázemie štátnej podpory exportu. Zákony o štátnej podpore exportu.