Rukověť exportéra: Jordánsko - Kalvoda, Jan
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre vývozcov a investorov v Jordánsku. Základné geografické a politické údaje. Hospodárska situácia krajiny. Zahraničný obchod. Obchodné vzťahy ČR a Jordánska. Finančný, colný a daňový systém. Zahraničné investície. Formy podnikania a súvisiace predpisy.