Rukověť exportéra: Tchaj-wan - Kachlík, Alfons
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu s Tchaj-wanom. Charakteristika krajiny. Hospodárska spolupráca ČR s Tchaj-wanom. Colné letiská, prístavy, voľné pásma. Obchodné banky. Obchodné komory. Dovozný režim. Nákupy verejného sektora, verejné súťaže. Ponuky, dodacie a platobné podmienky. Clo a colné konanie. Dane a vedľajšie dávky. Tchajwanské právo. Vymáhanie pohľadávok. Formy obchodného podnikania. Vývozné predpisy, podpora vývozu. Obchodné rokovania.