Slovensko - Izrael Obchod a jeho potenciál pre rok 1997 - Fass, J.
Obrat zahraničného obchodu medzi Slovenskom a Izraelom dosiahol v r. 1996 20 mil. dolárov. Rozšírenie priestoru pre spoluprácu v oblasti podnikania v priemysle, poľnohospodárstve, odvetviach budovania infraštruktúry. Vzájomná účasť na seminároch, výstavách a veľtrhoch.