Teritoriální informace: Slovensko
Stav ekonomiky a zahraničné investície Slovenska. Priame zahraničné investície. Právny a inštitucionálny rámec pre priame zahraničné investície v SR. Bankový sektor a poisťovacie spoločnosti. Vybrané ekonomické ukazovatele SR. Hlavné zámery finančnej politiky na obdobie 1997-1998. Slovenský kapitálový trh. Podnikateľské a investičné prostredie SR.