Významné faktory úspešnosti v exporte produkcie a služieb Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Štátna podpora v poisťovaní vývozu. Možnosti a štruktúra spoločností vykonávajúcich poisťovaciu činnosť v niektorých najvyspelejších krajinách.