Proměny světové ekonomiky a Česká republika - Baláž, Peter
Recenzia publikácie: Kol.:Proměny světové ekonomiky a Česká republika. (Bělá pod Bezdězem: Naklad. Máchova kraje 1996. 322 s.). Charakteristika a hlavné vývojové procesy vo svetovej ekonomike. Vývoj v rozvinutých trhových ekonomikách. Vývoj a zmeny vonkajších vzťahov v transformovaných ekonomikách a rozvojových krajinách. Proces pridružovania k Európskej únii.