Také sú tendencie ekonomiky. 2 - Šajtlavová, M.
Tendencie vývoja svetovej ekonomiky a ich vplyv na Slovensko. Vplyv procesu globalizácie na vývoj v SR. Štrukturálne výhody a nevýhody slovenského exportu a priemyslu.